Spring til indhold

“Hvis solen aldrig går ned” af Ana Huang

For fem år siden knuste han hendes hjerte. Nu vil han gøre alt for at vinde hende tilbage.

Da Farrah ankommer til sit frokostmøde, havde hun virkelig ikke forventet at se ham. Blake Ryan. Hendes første kærlighed, hendes første hjertesorg og nu hendes første kunde som freelance indretningsarkitekt.
Det er fem år siden, men hun kan ikke glemme, hvordan han knuste hendes hjerte. Hendes krop higer efter hans, men hun vil aldrig give ham sit hjerte. Ikke en gang til. Aldrig nogensinde.

På overfladen har Blake det hele. Han har penge, han ser godt ud, og han ejer et sportsbar-imperium. Men indeni er han hjemsøgt – både af mareridt om et tragisk tab og drømme om den pige, han engang
forrådte.

Da skæbnen genforener dem, ser han det som et tegn: Han skal have sit livs kærlighed tilbage. Koste hvad det vil.


Anmeldelse

Her har vi så fortsættelsen på Farrah og Blakes historie fra ”Hvis vi nogensinde mødes igen” (If love 1). Efter at have læst første bog i serien, havde jeg virkelig set frem til at se udviklingen og slutningen på deres historie. ”Hvis solen aldrig går ned” udspiller sig 5 år efter Farrah og Blakes år i Shanghai. De er begge blevet voksne, og vi ser, hvordan hver deres liv har udviklet sig efter deres år på udveksling. Jeg kunne måske have ønsket, at begge karakterer havde en smule mere udvikling siden første bog. Jeg kunne som sådan godt lide karaktererne, men Blake havde nærmest ingen udvikling haft, og han foretager nogle valg gennem bogen, som var ret frustrerende at læse om.

Blake og Farrah genforenes igen, da Blake skal have indrettet sin nye lejlighed og mangler en indretningsarkitekt. Da Farrah lige har sagt op ved sit gamle firma, vælger hun at tage arbejdet uden at vide, at det er for Blake. I starten af deres samarbejde er Farrah kold over for Blake, men gennem bogen opbygger de igen et forhold til hinanden, og endelige får de den slutning, som jeg siden den første bog havde ønsket for dem. Det var dejligt at se, at de fik den lykkelige slutning, som desværre ikke kom i den første bog.

Jeg må være ærlig at sige, at selvom bogen var godt skrevet, havde jeg ønsket mig lidt mere af den, især hvis man sammenligner den med andre af Ana Huangs bøger. Den var underholdende, og jeg hyggede mig med at læse den, men jeg synes Ana Huang klart har skrevet bedre bøger. 3/6 stjerner.

Tak til forlaget Flamingo for anmeldereksemplaret.


Fakta

Forfatter: Ana Huang

Antal sider: 320

Udgivelsesdato: 27/05/2024

Forlag: Flamingo

Stjerner: 3/6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *