Spring til indhold

“En uhørt skandale” af Julia Quinn

Da Georgina Bridgerton mister sin medgift, hænger hendes rygte i en tynd tråd, og hun står over for et valg: Vil hun tilbringe resten af sine dage alene eller gifte sig med ham, der ødelagde hendes liv?

Georginas indflydelsesrige barndomsven Nicholas Rokesby hører om den knibe, Georgina står i. Han er egentlig i gang med medicinstudiet og bor ikke i byen længere, men han føler, han bør gøre noget. Kan de to udvikle sig til mere end barndomsvenner?


Anmeldelse

Det her var en lidt anderledes kærlighedshistorie, da den tager udgangspunkt i to, der er venner, fordi deres familier er så tætte. Nicholas bliver pålagt af sine forældre at gifte sig med Georgina for at redde hendes omdømme og ry. Han er dog ikke meget for at blive påtvunget et ægteskab, han ikke selv ønsker, og desuden har han for travlt med sin uddannelse til at tage sig af en kvinde samtidig.

Georgina ender dog med at afvise hans frieri på stedet, da hun ikke ønsker at blive gift, medmindre det er af kærlighed, og det ved hun, at det er der intet af mellem dem. Men har hun været på hurtig? Kan kærlighed komme med tiden og udvikle sig til en forelskelse?

’En uhørt skandale’ er ikke min yndlings i serien, men den voksede stille og roligt på mig efterhånden som deres historie udviklede sig. Jeg kunne godt lide Georginas karakter, men nåede aldrig helt at blive så lun på Nicholas.

Tak til forlaget People’s for anmeldereksemplaret.


Fakta

Forfatter: Julia Quinn

Antal sider: 336

Udgivelsesdato: 16/05/2023

Forlag: People’s

Stjerner: 5/6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *