Spring til indhold

“Læs med Pokémon – En elektrisk hemmelighed” af Carlsen

Nogen stjæler energi fra byen, og Pikachu er hovedmistænkt! Ash ved, at Pikachu er uskyldig – kan han og God opklare sagen?

Pokémon-bøgerne i serien er letlæselige, og så er de fulde af farvestrålende illustrationer og action, hvilket gør dem perfekte til alle yngre fans af universet.

Fra ca. 7 år.


Anmeldelse

Som fan af Pokémon-universet var det fantastisk at dykke ned i et nyt eventyr med Ash og Pikachu i hovedrollerne.

Historien begynder med, at der sker mystiske energityverier i byen, og Pikachu bliver hovedmistænkt. Ash ved selvfølgelig, at Pikachu er uskyldig, og han beslutter sig for at opklare sagen og finde den rigtige skyldige. Sammen med sin trofaste ven God, begiver Ash sig ud på en mission for at samle spor, interviewe vidner og afdække den elektriske hemmelighed.

Bogen er perfekt til unge læsere omkring 7 år, der lige er begyndt at læse selv. Den er letlæselig og fyldt med farvestrålende illustrationer, som gør læseoplevelsen sjov og engagerende. Billederne er actionfyldte og hjælper med at bringe historien til live, hvilket gør det lettere for børn at følge med og blive opslugt af handlingen.

Jeg blev især glad for, hvordan bogen formår at kombinere spænding og mysterium med vigtige værdier som venskab, retfærdighed og loyalitet. Ashs beslutsomhed for at hjælpe sin ven Pikachu er som altid inspirerende og viser, hvor vigtigt det er at stå op for dem, man holder af. Detektivdelen af historien tilføjer en ekstra dimension, der gør læsningen endnu mere engagerende og lærerig for de unge læsere.

“En elektrisk hemmelighed” er en dejlig bog, der ikke kun underholder, men også lærer børn om venskab og mod. Hvis du har en ung Pokémon-fan derhjemme, eller hvis du leder efter en spændende og farverig bog for børn, er “Læs med Pokémon – En elektrisk hemmelighed” et godt valg.

Tak til Forlaget Carlsen for anmeldereksemplaret.


Fakta

Forfatter: Carlsen

Antal sider: 40

Udgivelsesdato: 14/03/2024

Forlag: Carlsen

Stjerner: 4/6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *