Spring til indhold

“Dette er for evigt” af Jennifer L. Armentrout

For 21-årige Sydney er det ikke noget nyt at være forelsket i Kyler, det har hun været i årevis. De har været bedste venner, lige siden han skubbede til hende på legepladsen, og hun tvang ham til at spise en mudderkage. På et eller andet tidspunkt faldt hun for ham, voldsomt og uafviseligt. Det umulige ved situationen er, at Kyler nærmest er definitionen på et engangsknald. Syd ved, at et forhold alligevel ikke kan blive til noget, og hun vil ikke risikere at sætte deres venskab over styr ved at indrømme sine følelser for ham …

For Kyler har Syd altid været uopnåelig. For ham er hun perfekt, og han har aldrig helt forstået, hvorfor hun overhovedet ville være venner med ham. Men han har altid skjult de følelser, han har for hende, og i stedet kastet sig ud i en endeløs række af ligegyldige og meget korte forhold. Kyler vil, trods alt, altid være den fattige dreng fra den forkerte del af byen, og Syd vil altid være den pige, han aldrig kan få. Men da de sner inde i Kylers families hytte, slår det gnister mellem dem på trods af kulden. Strømmen går, og de mister forbindelsen til omverdenen – men stormen er ikke det eneste, der truer. For ude i snevejret holder nogen øje med dem …


Anmeldelse

“Dette er for evigt” bruger skamløst et utal af de klassiske troper, som venner-til-elskede, spærret inde sammen, jalousi fra en uventet kant, og misforståelser af højeste kaliber. Alligevel præsterer Jennifer L. Armentrout en hed historie, som holdt mig på fanget på kanten af mit sæde.

Kyler og Syd er barndomsvenner, og håbløst forelskede i hinanden, uden at nogen af dem opdager det. I starten grænser det til det naive, men sexede møder får dem begge til at håbe på mere. Syd er den klassiske klodsede pige, som aldrig kommer i kanen med nogen. Kyler har en enorm fuckboy-energi, som nægter at knalde Syd fordi ‘hun er mere værd end de andre piger’. Vi grænser lidt over i et Fifty-Shades territorium, omend jeg synes at kommunikationen i denne bog er markant bedre. Begge karakterer er dog åbenlyst forelsket, og det er fedt med en bog, hvor vi får smidt følelserne op på disken. 

På deres faste tur med venner til Kylers families hytte bliver de sneet inde, mens deres venner venter på at snevejret ophører, så de kan komme op til dem. Dog begynder mystiske uheld at ske omkring Syd og Kyler. Det er pirrende og voldsomt af en blød fortælling at være ellers, men giver bogen noget tiltrængt kant. Alt fra knuste ruder til snescooter ulykker. Ydermere fylder sex en del i historien, og den trækker også lidt på nogle kedelige troper, såsom at være rigid og ikke at kunne have det sjovt.  Men har du haft hede drømme om mænd, der kæmper for dig og din ære, er det her lige bogen for dig!

Generelt havde bogen en god dialog, som føltes naturlig, særligt når scenen var sexet. Historien skifter også perspektiv mellem Syd og Kyler, hvilket absolut var det bedste valg for fortællingen. Vi kommer rigtig dybt ind i karakterernes indre, og særligt Kylers baghistorie passer perfekt til karakteren og jeg nød virkelig deres tilhørsforhold til hinanden. ‘Dette er for evigt’ er en sød, sexet og vovet historie, med klassiske troper på grænsen til det tarvelige til tider. 4.5 ud af 6 stjerner.

Tak til forlaget Palatium Books for anmeldereksemplaret.


Fakta

Forfatter: Jennifer L. Armentrout

Antal sider: 296

Udgivelsesdato: 26/01/2023

Forlag: Palatium Books

Stjerner: 4.5/6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *