Spring til indhold

“Syv syndige nætter” af Tessa Dare

Minerva Highwood, selverklæret pebermø og amatørgeolog, må og skal til et videnskabeligt symposium i Skotland. Den berygtede skørtejæger Colin Sandhurst skal væk fra Spindle Cove i en farlig fart.

Løsningen bliver at overbevise alle om, at de er forelskede og vil stikke af sammen. Det betyder dog, at de skal tilbringe en uge i en lillebitte vogn og i en endnu mindre seng, selvom Colin irriterer Minerva grænseløst. Og hvis det faktisk lykkes dem ikke at slå hinanden ihjel, er der både landevejsrøvere og mange andre mareridt på rejsen …


Anmeldelse

Minerva havde jeg stødt på i ’I ly af natten’, og der gjorde hun bestemt indtryk, da hun gik til angreb på Bramwell med en pose fyldt med sten, da hun troede, at han forgreb sig på Susanna. Derfor havde jeg allerede en idé om, hvordan hendes personlighed var. Hun går rigtig meget op i geologi, som er hendes helt store interesse. For at komme til et videnskabeligt symposium i Skotland, vælger hun derfor at lave en aftale med skørtejægeren Colin, men han bider ikke så nemt på.

Colin har vi også mødt i den forrige bog, og nu får vi virkelig lov til at komme ind og lære manden at kende og sikke nogle ting, der kommer frem. Minerva blev ret hurtigt en karakter jeg heppede på, både fordi hendes mor er så hård og dømmende overfor hende, men også fordi hun kæmper sig indædt i en mandsdomineret verden for også at sætte sine fodtryk.

Samtidig gjorde Colins historie og dæmoner dog også indtryk på mig, da jeg endelig kom ind under huden på ham. Han lider nemlig stadig efter at have mistet begge sine forældre i en ulykke, og efter at have hørt den historie, og hvad der helt præcist skete, så fik jeg den største medfølelse. En ting er at det er hårdt at miste sine forældre, specielt begge på samme tid, men når det er på den måde, han mister dem på, er det tårevældende.

Colin og Minerva kommer på en større rejse i ’Syv syndige nætter’, og jo bedre de lærer hinanden at kende, jo mere får Colin også lukket Minerva ud af den skal, hun har gemt sig bag, som hendes mor nok har en stor indflydelse på med den måde, hun behandler hende på. Hun er på ingen måde en ordentlig mor overfor Minerva, men heldigvis er de tre søstre gode til at hjælpe og støtte hinanden. Jeg glæder mig til at læse videre i det her skønne univers, Tessa Dare har skabt.

Tak til forlaget Flamingo for anmeldereksemplaret.


Fakta

Forfatter: Tessa Dare

Antal sider: 461

Udgivelsesdato: 15/06/2023

Forlag: Flamingo

Stjerner: 5/6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *